Informasjonskilder for appen

Siden Kaspersky Safe Kids på nettstedet til Kaspersky

Kaspersky Safe Kids-siden kan du vise generell informasjon om programmet og programfunksjoner og -egenskaper.

Kaspersky Safe Kids-siden har en kobling til nettbutikken, der du kan kjøpe eller fornye abonnementet på programmet.

Kaspersky Safe Kids-siden i kunnskapsbasen

Kunnskapsbasen er en del på nettstedet for Kasperskys Kundestøtte.

Kaspersky Safe Kids-siden i kunnskapsbasen kan du lese artikler som inneholder nyttig informasjon, anbefalinger og svar på vanlige spørsmål om hvordan du kjøper, installerer og bruker programmet.

Artiklene i kunnskapsbasen kan gi svar på spørsmål som gjelder både Kaspersky Safe Kids og andre Kaspersky-programmer. Artikler i kunnskapsbasen kan også inneholde Kundestøttenyheter.

Diskuter Kaspersky-programmer på Kasperskys Støtte forum

Hvis spørsmålet ditt ikke krever et umiddelbart svar, kan du diskutere det med Kaspersky-eksperter og andre brukere på Forumet vårt.

På Forumet kan du se diskusjonsemner, legge inn kommentarer og opprette nye diskusjonsemner.